Të arriturat e Agjencisë gjatë vitit 2011

•    Konsolidimi i Këshillit të Mbikëqyrësve Shtetërorë dhe pjesës administrative;
•    Nënshkrimi i marrëveshjeve me karakter rajonal në fushën e transferimit të të dhënave personale me Shqipërinë dhe me Maqedoninë;
•    Ndarja e buxhetit për shpenzimet operative;
•    Shpenzimi i buxhetit në masën e konsiderueshme (për aq sa është ndarë nga Ministria e Financave);
•    Takimet njohëse dhe informuese me institucionet dhe mekanizmat që duhet  të merren me të dhëna personale;
•    Fillimi i hartimit të legjislacionit të nevojshëm me akte nënligjore për funksionalizimin sa më të shpejtë të Agjencisë;
•    Nxjerrja e simboleve identifikuese për Agjencinë;
•    Vënia e kontakteve për bashkëpunim me mekanizmat ndërkombëtar që veprojnë në Kosovë;

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave...

23.04.2014

23 prill 2014Mbikqyrësi Kryesor Shtetëror z. Ruzhdi Jashari, i shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm z. Bujar Sadiku, mori...më shumë

Përfaqësues nga Qendra Kombëtare për Menaxhim...

15.04.2014

15 prill 2014, PrishtinëSot, Mbikqyrësi Kryesor Shtetëror z. Ruzhdi Jashari, së bashku me z. Bekim Demiri, Mbikëqyrës...më shumë

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetërorë, z. Ruzhdi Jashari...

03.04.2014

Romë, 02 prill 2014 Në kuadër të vizitës zyrtare që po zhvillon në Itali, Mbikëqyrësi Kryesor...më shumë

Punëtori rreth Privatësisë së Fëmijëve

31.03.2014

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetërorë z. Ruzhdi Jashari, sot mori pjesë në prezantimin e organizuar nga Qendra për Studime...më shumë

Komisioni Vlerësues nga Grupi i Ekspertëve për...

12.03.2014

Komisioni vlerësues, i prirë nga Mr. Piotr Drobek, Cindy Van Den Boogert dhe një pjesë tjetër e stafit mbështetës u...më shumë

Galeria e Agjencisë