Info/Lajme

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror Pret në Takim Studjues të Albanologjisë

27 gusht 2014Në selinë e Agjencisë, z. Jashari priti sot një delegacion nga Polonia, të udhëhequr nga z. Haxhi Dulla, Kryetar i Shoqatës Shqiptaro-Polake me seli në Varshavë.Delegacioni përbëhej nga z. Haxhi Dulla (udheheqës i Shoqatës Kosovë - Poloni, zsh. Dr. Karolina Dargiel (studjuese e Albanologjisë nga Polonia); z. Alkida Avduli dhe Isan Hysenbegasi (studjuse në studimet pas-diplomike në Varshavë të Polonisë), në fushën e shkencave juridike).më shumë

VIZITA STUDIMORE NE AUTORITETIN POLAK TE MBROJTJES SE TE DHENAVE PERSONALE

Warshavë, 10.07.2014 Në saje të projektit IPA, përfaqësues të Këshillit dhe të nivelit drejtues të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, zhvilluan një vizitë studimore katërditore në Zyrën e Inspektorit të Përgjithshëm të Mbrojtjes së të Dhënave Personale në Warshavë të Polonisë. Me qëllim të shkëmbimit të përvojës dhe praktikave më të mira gjatë 16 viteve të funksionimit të këtij autoriteti, Zyra e Inspektorit të Përgjithshëm kishte organizuar prezentime të përditshme nga udhëheqësit e departamenteve dhe ekspertët e fushave të caktuara për delegacionin e ASHMDHP-së.më shumë

Z. Jashari në takim pune në Ambasadën Turke në Prishtinë

Prishtinë, 01 korrik 2014Zv. Ambasadori i Turqisë në Kosovë z. Volkan Bashman ftoi z. Jashari në takim për të biseduar rreth disa çështjeve me interes të përbashkët për të dyja institucionet.më shumë

NË TREVJETORIN E THEMELIMIT AGJENCIA PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PËRSONALE SHPALOS TË ARRITURAT

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale shpalosi të arriturat e saj në përvjetorin e tretë të themelimit të saj.Ngjarja e sotme u karakterizua me nënshkrimin e një memorandumi mirëkuptimi në mes të Agjencisë dhe Kolegjit Universitar për Biznes dhe Teknologji - UBT, me ç’rast u dhanë edhe mirënjohje për disa prej zyrtarëve mbrojtës të të dhënave personale nga institucione të ndryshme publike dhe private në Kosovë, të cilët u treguan të suksesshëm në punën e tyre.Ndër të arriturat e shumta të Agjencisë, vlenë të përmendet se Agjencia ka hartuar udhëzues pune në fushën e vëzhgimit me kamera, inspektimeve në polici, prokurori, gjyqësi, shëndetësi. Veç kësaj, ajo ka nënshkruar memorandume bashkëpunimi me Maqedoninë, Shqipërinë, Malin e Zi, Slloveninë, Kroacinë, Bullgarinë, etj. Në kuadër të mbikëqyrjes së vëzhgimit me kamera, ajo ka pajisur mbi 4,000 institucione me shenja paralajmëruese për vëzhgim me kamera, ka ndaluar përdorimin e të dhënave biometrike në shumë raste, ka shkatërruar mbimë shumë

previous

1-4 Nga 101

next

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror Pret në Takim...

27.08.2014

27 gusht 2014Në selinë e Agjencisë, z. Jashari priti sot një delegacion nga Polonia, të udhëhequr nga z. Haxhi Dulla,...më shumë

VIZITA STUDIMORE NE AUTORITETIN POLAK TE MBROJTJES SE TE DHENAVE...

10.07.2014

Warshavë, 10.07.2014 Në saje të projektit IPA, përfaqësues të Këshillit dhe të nivelit drejtues të...më shumë

Z. Jashari në takim pune në Ambasadën Turke në...

02.07.2014

Prishtinë, 01 korrik 2014Zv. Ambasadori i Turqisë në Kosovë z. Volkan Bashman ftoi z. Jashari në takim për të...më shumë

NË TREVJETORIN E THEMELIMIT AGJENCIA PËR MBROJTJEN E TË...

30.06.2014

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale shpalosi të arriturat e saj në përvjetorin e tretë...më shumë

Mbikqyrësi Kryesor Shtetëror z. Ruzhdi Jashari mori...

09.06.2014

Organizimi i cili u mbajt nën përkujdesjen e OSBE-së në Kosovë, mblodhi përfaqësues nga Ministria e...më shumë

Galeria e Agjencisë