Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror Pret në Takim Studjues të Albanologjisë

27.08.2014

27 gusht 2014Në selinë e Agjencisë, z. Jashari priti sot një delegacion nga Polonia, të udhëhequr nga z. Haxhi Dulla, Kryetar i Shoqatës Shqiptaro-Polake me seli në Varshavë.Delegacioni përbëhej nga z. Haxhi Dulla (udheheqës i Shoqatës Kosovë - Poloni, zsh. Dr. Karolina Dargiel...më shumë

VIZITA STUDIMORE NE AUTORITETIN POLAK TE MBROJTJES SE TE DHENAVE PERSONALE

10.07.2014

Warshavë, 10.07.2014 Në saje të projektit IPA, përfaqësues të Këshillit dhe të nivelit drejtues të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, zhvilluan një vizitë studimore katërditore në Zyrën e Inspektorit të Përgjithshëm të Mbrojtjes së të Dhënave Personale në Warshavë të Polonisë. Me qëllim të shkëmbimit të përvojës dhe praktikave më të mira gjatë 16 viteve të funksionimit të këtij autoriteti, Zyra e Inspektorit të Përgjithshëm kishte organizuar prezentime të përditshme nga udhëheqësit e departamenteve dhe ekspertët e fushave të caktuara për delegacionin e ASHMDHP-së.më shumë

Promovimi i Broshures informative pėr qytetarė "Regjistrimi civil dhe mbrojtja e tė dhėnave"

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror Pret në Takim...

27.08.2014

27 gusht 2014Në selinë e Agjencisë, z. Jashari priti sot një delegacion nga Polonia, të udhëhequr nga z. Haxhi Dulla,...më shumë

VIZITA STUDIMORE NE AUTORITETIN POLAK TE MBROJTJES SE TE DHENAVE...

10.07.2014

Warshavë, 10.07.2014 Në saje të projektit IPA, përfaqësues të Këshillit dhe të nivelit drejtues të...më shumë

Z. Jashari në takim pune në Ambasadën Turke në...

02.07.2014

Prishtinë, 01 korrik 2014Zv. Ambasadori i Turqisë në Kosovë z. Volkan Bashman ftoi z. Jashari në takim për të...më shumë

NË TREVJETORIN E THEMELIMIT AGJENCIA PËR MBROJTJEN E TË...

30.06.2014

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale shpalosi të arriturat e saj në përvjetorin e tretë...më shumë

Mbikqyrësi Kryesor Shtetëror z. Ruzhdi Jashari mori...

09.06.2014

Organizimi i cili u mbajt nën përkujdesjen e OSBE-së në Kosovë, mblodhi përfaqësues nga Ministria e...më shumë

Galeria e Agjencisë