Ankohuni këtu

Konkurs për Dizajnimin e Llogos

Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP) u bën thirrje të gjithë të  intersuarve që të aplikojnë në konkursin për dizajnimin e llogos të AIP-së.

 

Propozimet e mbyllura në zarf duhet të sillen në zyrën nr.02 të AIP-së, në adresën: Rr. "Luan Haradinaj" nr.36, 10000 Prishtinë, Kosovë, nga data 12/06/2019 deri me datën 18/06/2019, në orën 16:00.

 

Në zarf duhet shënuar:

Për: Agjencia për Informim dhe Privatësi

REF: Konkursi për Dizajnimin e Llogos së AIP-së

 

 

Kliko për më shumë rreth konkursit.


Njoftim

 

Komisoni për Shqyrtimin e Propozimeve për Llogo të AIP-së

 

Në bazë të kritereve të përcaktuara në konkurs, tri (3) nga ofertat e pranuara kanë plotësuar kriteret, respektivisht i janë përmbajtur udhëzimit që dizajni i llogos të shprehë në pamje të parë fushëveprimtarinë e përgjithshme (dy mandatet) e AIP-së, sipas renditjes:

  1. RAN19
  2. Sch3meSac1
  3. NOVATER2011

 24/06/2019

Na ndiqni ne Twitter