Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Vendimi për Sptalin BahçeciKëtu mund të shkarkoni vendimin për Sptalin Bahçeci, për ndalimin e përkohshëm të përpunimit të të dhënave personale.më shumë
Tryeza mbi Drejtësinë e Qasshme Mbledh Institucionet Mbikëqyrëse të Sektorit të Drejtësisë Në kuadër të fushatës ‘Drejtësia dhe Qytetarët’ të organizuar në Hotelin ‘Sirius’ u mblodh një tryezë me pjesëmarrje të...më shumë
Përpunimi i të Dhënave Personale në Sektorin e Zbatimit të LigjitPrishtinë, 17 nëntor 2014Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen të Dhënave Personale, nën organizimin e Projektit IPA \"Mbështetje për Institucionet e...më shumë
Kosova Përfaqësohet në Konferencën e 36-të të Privatësisë në MauriciusMbikëqyrësi Kryesor Shtetëror z. Ruzhdi Jashari dhe Zv. Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror z. Mentor Hoxhaj nga Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter