Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Bëri Përmbylljen e Suksesshme të Javës së PrivatësisëQë nga fundi i vitit të kaluar Agjencia kishte filluar aktivitetin me ligjërimet nëpër shkollat e mesme të njëzetë komunave të Kosovës që...më shumë
Një Delegacion i Postës së Kosovës Vizitoi ASHMDHP-nëMbikëqyrësi Kryesor Shtetëror z. Ruzhdi Jashari priti në një takim një delegacion të Postës së Kosovës të përbërë prej z. Sejdi...më shumë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale përmbyllë vitin 2014Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale përmbylli suksesshëm vitin 2014, i cili u karakterizua me zgjerimin e ndikimit të saj në...më shumë
ASHMDHP ka konfiskuar dokumentacione dhe pajisje tjera teknike në spitalin ‘’Bahçeci’’Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale ka bërë inspektimin e radhës në spitalin ‘’Bahçeci’’ duke pasur parasysh mos...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter