Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Me Kërkesë të Agjencisë, Gjykata Themelore Gjobitë KEDS për Neglizhencë në Sigurinë e Përpunimit të të DhënaveMe Kërkesë të Agjencisë, Gjykata Themelore Gjobitë KEDS për Neglizhencë në Sigurinë e Përpunimit të të DhënavePrishtinë, 02 mars...më shumë
PËRFAQËSIM DINJITOZ I AGJENCISË NË PUNËTORINË E SHKUPITShkup, 26 shkurt 2015Nën organizimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Drejtoratit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale të Maqedonisë, më...më shumë
Mbikëqyrës të Agjencisë Morën Pjesë në Diskutimet e Tryezës me Temën ‘’Dita e Internetit të Sigurtë’’ Prishtinë, 10 shkurt 2015Takimi i organizuar nga “Qendra për Arsim e Kosovës” KEC në bashkëpunim me disa nga institucionet tjera që janë në...më shumë
Agjencia Bashkërendon Veprimet me OSBE-në për Çështje LegjislativePrishtinë, 5 shkurt 2015Në një takim, në zyrën e tij në selinë e Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale,...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter