Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Mblidhen Autoritetet e Privatësisë të ish-YU - Përfaqësuesit e ASHMDHP Flasin ShqipNë takimin e parë të ‘Iniciativës 2017’, të organizuar nga Komisioneri i Privatësisë i Sllovenisë, u mblodhën agjencitë simotra të...më shumë
Agjencia Trajnon Prokurorët rreth Përpunimit të të Dhënave PersonaleMe kërkesë të Akademisë së Drejtësisë, ASHMDHP zhvilloi trajnim njëditor për gjashtëmbëdhjetë prokurorë të rinj lidhur me kriteret...më shumë
Komunikatë Lidhur me Rastin e Hedhjes së Kartelave Identifikuese të Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.Pas shqetësimeve të ngritura në mediume lidhur me hedhjen e disa kartelave identifikuese të veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e që...më shumë
Qytetarët Vetëdijesohen rreth Privatësisë me Ekspozitë PikturashPërmes një ekspozite pikturash me temën e porositur ‘Privatësia e Shkelur’, në bashkëpunim me MASHT dhe Fakultetin e Arteve, ASHMDHP synon vetëdijesimin e...më shumë
Lajme: 185

Na ndiqni ne Twitter