Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Agjencia Mbajti Punëtorinë e Radhës me Zyrtarët Mbrojtës të Komunave në regjion të Prishtinësmë shumë
Agjencia Mbajti Punëtorinë e Radhës me Zyrtarët Mbrojtës të Komunës së GjilanitMbikëqyrësi Kryesor Shtetëror z. Ruzhdi Jashari, Drejtori i Departamentit Ligjor z. Valon Kryeziu sot ishin në punëtorinë e organizuar nga OSBE në Komunën e...më shumë
Agjencia Shtetërore për mbrojtjen e të dhënave personale mori pjesë në puntorinë ‘’ Dita e avokimit të publikimit të të dhënave personale’’ në Sarajevë.Mbikqyrësi kryesor shtetëror z. Ruzhdi Jashari I shoqeruar nga mbikqyrësi z. Bekim Demiri morën pjesë në puntorinë, ‘’ Dita e avokimit të publikimit...më shumë
ASHMDHP Anëtarësohet në Grupin e Autoriteteve të Mbrojtjes së të Dhënave të Evropës Qendrore dhe LindorePrishtinë, 30 prill 2015Nën kryesimin e Komisionerit për Mbrojtjen e të Dhënave dhe Informacionit të Republikës së Shqipërisë, më 29 dhe 30 prill...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter