Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Ndërmarrja ‘Marketing Online–KS’ Gjobitet për Marketing të DrejtpërdrejtëPërmes një procedure kundërvajtëse pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë, të ushtruar nga Mbikëqyrësi Shtetëror z. Mentor Hoxhaj, për...më shumë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale i Dhuron si Donacion një Veturë Degës së ‘HandiKos’ në ShtimeMbikëqyrësi Kryesor Shtetërorë z. Ruzhdi Jashari vizitoi zyrën e degës së ‘HaniKos’ në Shtime me ç’rast kësaj organizate iu dhurua...më shumë
Websajti në mirëmbajtjeTë dashur vizitorë, jemi në proces të ri-dizajnimit dhe ri-strukturimit të web faqes, prandaj ju kërkojmë ndjesë për çdo vështirësi...më shumë
Shpalosen Rezultatet e Anketimit të Realizuar me QytetarëAgjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale me rastin e shënimit të 4 vjetorit të themelimit të saj, në qendër të qytetit ka...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter