Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Në Tiranë Agjencia Prezentohet në Punëtorinë e 27-të Ndërkombëtare të Trajtimit të Rasteve Specifike30 shtator 2015Nën organizimin e Komisionerit për Informim dhe Mbrojtje të të Dhënave të Shqipërisë, në Tiranë u organizua punëtoria e 27-të...më shumë
NJOFTIM PËR MEDIUMEPrishtinë / 25 shtator 2015Në kuadër të lancimit të fushatës njëjavore, e cila u zhvillua në gjashtë komunat më të mëdha të vendit...më shumë
Tryezë e Rrumbullakët rreth Vizionit për Zhvillimin e AgjencisëNë vazhdën e diskutimeve të vazhdueshme me ekspertë ndërkombëtarë, të angazhuar nga Komisioni Evropian, rreth zhvillimeve aktuale në Agjenci, si dhe lidhur...më shumë
Agjencia Mbajti Seminarin Dy Ditor për rreth 50 Zyrtarë për Mbrojtjen e të Dhënave PersonaleMe mbështetjen e Zyrës së BE-së në Kosovë, respektivisht Projektit ‘IPA’, Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizoi...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter