Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Tryezë e Rrumbullakët rreth Vizionit për Zhvillimin e AgjencisëNë vazhdën e diskutimeve të vazhdueshme me ekspertë ndërkombëtarë, të angazhuar nga Komisioni Evropian, rreth zhvillimeve aktuale në Agjenci, si dhe lidhur...më shumë
Agjencia Mbajti Seminarin Dy Ditor për rreth 50 Zyrtarë për Mbrojtjen e të Dhënave PersonaleMe mbështetjen e Zyrës së BE-së në Kosovë, respektivisht Projektit ‘IPA’, Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizoi...më shumë
Ndërmarrja ‘Marketing Online–KS’ Gjobitet për Marketing të DrejtpërdrejtëPërmes një procedure kundërvajtëse pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë, të ushtruar nga Mbikëqyrësi Shtetëror z. Mentor Hoxhaj, për...më shumë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale i Dhuron si Donacion një Veturë Degës së ‘HandiKos’ në ShtimeMbikëqyrësi Kryesor Shtetërorë z. Ruzhdi Jashari vizitoi zyrën e degës së ‘HaniKos’ në Shtime me ç’rast kësaj organizate iu dhurua...më shumë
Lajme: 188

Na ndiqni ne Twitter