Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale mbajti punëtorinë e radhës me zyrtarët mbrojtës të sektorit financiarëNën organizim të projekti të BE-së "Mbështetje për Institucionet e Kosovës në Fushën e Mbrojtjes së të Dhënave Personale" në...më shumë
Në Tiranë Agjencia Prezentohet në Punëtorinë e 27-të Ndërkombëtare të Trajtimit të Rasteve Specifike30 shtator 2015Nën organizimin e Komisionerit për Informim dhe Mbrojtje të të Dhënave të Shqipërisë, në Tiranë u organizua punëtoria e 27-të...më shumë
NJOFTIM PËR MEDIUMEPrishtinë / 25 shtator 2015Në kuadër të lancimit të fushatës njëjavore, e cila u zhvillua në gjashtë komunat më të mëdha të vendit...më shumë
Tryezë e Rrumbullakët rreth Vizionit për Zhvillimin e AgjencisëNë vazhdën e diskutimeve të vazhdueshme me ekspertë ndërkombëtarë, të angazhuar nga Komisioni Evropian, rreth zhvillimeve aktuale në Agjenci, si dhe lidhur...më shumë
Lajme: 187

Na ndiqni ne Twitter