Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
U Mbajt Trajnimi i Radhës për Zyrtarët për Mbrojtjen e të Dhënave PersonaleMe temën mbi sigurinë e të dhënave personale, Agjencia, në bashkëpunim me projektin e Zyrës së BE-së në Kosovë ‘Mbështetje për...më shumë
Agjencia pret në takim delegacionin e Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC) pjesë e Grupit të Bankës BotëroreMbikëqyrësi Kryesor Shtetëror z.Ruzhdi Jashari së bashku me Mbikëqyrësin Shtetëror z.Bekim Demiri pritën në një takim një delegacion të...më shumë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale mbajti punëtorinë e radhës me zyrtarët mbrojtës të sektorit financiarëNën organizim të projekti të BE-së "Mbështetje për Institucionet e Kosovës në Fushën e Mbrojtjes së të Dhënave Personale" në...më shumë
Në Tiranë Agjencia Prezentohet në Punëtorinë e 27-të Ndërkombëtare të Trajtimit të Rasteve Specifike30 shtator 2015Nën organizimin e Komisionerit për Informim dhe Mbrojtje të të Dhënave të Shqipërisë, në Tiranë u organizua punëtoria e 27-të...më shumë
Lajme: 185

Na ndiqni ne Twitter