Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
E Ardhmja dhe Sfidat në Fushën e Mbrojtjes së të Dhënave Personaleë shënimin e ditës ndërkombëtare të mbrojtjes së privatësisë, respektivisht mbrojtjen e të dhënave personale (28 janar 2016), marrë në...më shumë
INFORMATËAgjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale njofton publikun që nuk qëndron prapa organizimit të Konferencës ‘Siguria Kibernetike –...më shumë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Përmbyllë Suksesshëm Vitin 2015Sfidat për mbrojtjen e privatësisë po shtohen me zhvillimin e hovshëm të teknologjisë, e paralel me to ASHMDHP po mobilizon kuadrot e veta duke investuar në...më shumë
Trajnim mbi Mbrojtjen e të Dhënave Personale me Prokurorët e ShtetitAgjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, me mbështetje nga OSBE, organizoi trajnim me prokurorë të shtetit, si dhe me zyrtarë nga organet e...më shumë
Lajme: 192

Na ndiqni ne Twitter