Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Trajnim mbi Mbrojtjen e të Dhënave Personale me Prokurorët e ShtetitAgjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, me mbështetje nga OSBE, organizoi trajnim me prokurorë të shtetit, si dhe me zyrtarë nga organet e...më shumë
Shpërndahet Doracaku për Zyrtarët KomunalëNë një takim të organizuar nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, zv. Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror z. Bekim Demiri shpërndau doracakun mbi mbrojtjen...më shumë
Promovohet Udhëzuesi rreth Kritereve të Vëzhgimit me KameraPrishtinë / 23 nëntor 2015Me rastin e promovimit të Udhëzuesit rreth Kritereve të Vëzhgimit me Kamera në Institucionet Arsimore, Agjencia Shtetërore për...më shumë
KONFERENCA “QASJA NE DOKUMENTA ZYRTARE” Po shfrytëzoj rastin që të falenderoj organizatorët dhe kryesuesin e kësaj konference z. Muhamed Gjoka nga autoriteti homolog i Malit të Zi, i cili, në...më shumë
Lajme: 185

Na ndiqni ne Twitter