Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Mbahet Konferenca Vjetore ‘ALTERNATIVAT E FUQIZIMIT TË PRIVATËSISË’Prishtinë, 28 janar 2016 - Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizoi konferencën e saj, tashmë tradicionale, për të shënuar...më shumë
E Ardhmja dhe Sfidat në Fushën e Mbrojtjes së të Dhënave Personaleë shënimin e ditës ndërkombëtare të mbrojtjes së privatësisë, respektivisht mbrojtjen e të dhënave personale (28 janar 2016), marrë në...më shumë
INFORMATËAgjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale njofton publikun që nuk qëndron prapa organizimit të Konferencës ‘Siguria Kibernetike –...më shumë
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Përmbyllë Suksesshëm Vitin 2015Sfidat për mbrojtjen e privatësisë po shtohen me zhvillimin e hovshëm të teknologjisë, e paralel me to ASHMDHP po mobilizon kuadrot e veta duke investuar në...më shumë
Lajme: 185

Na ndiqni ne Twitter