Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Zyrtarë të Agjencisë Ligjëruan mbi Privatësinë para Ndjekësve të Shkollës Verore në Qytetin e ShtimesInstitucionet arsimore në Kosovë organizojnë të ashtuquajturën ‘shkolla verore’ për nxënës të cilët dëshirojnë t’i...më shumë
Publikohet ‘Alfabeti i të Dhënave Personale’Në saje të aktiviteteve të saj promovuese, Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, sot lancoi ‘Alfabetin e të Dhënave...më shumë
Bllokohet ‘Balena e Kaltër’ në Rrjetin e KosovësMe iniciativën e Agjencisë dhe bashkërendimin e veprimeve me ofruesit kryesorë të internetit në Kosovë, ka filluar bllokimi i qasjes në aplikacionin e quajtur...më shumë
Agjencia Udhëzon Subjektet Politike si të Komunikojnë me QytetarëtNjë ditë para fillimit të fushatës zgjedhore, Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale publikon udhëzuesin e dedikuar subjekteve politike...më shumë
Lajme: 185

Na ndiqni ne Twitter