Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
SHËNOHET 5 VJETORI JUBILAR I THEMELIMIT TË AGJENCISË - ‘Garantimi i Privatësisë – E Drejtë e Jetësuar’Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale shënoi 5 vjetorin e themelimit të saj dhe përmbylljen e suksesshme të mandatit të parë...më shumë
Kosova Nënshkruan dy Marrëveshje Bashkëpunimi në Fushën e Mbrojtjes së të Dhënave PersonaleNë kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtare, Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, sot nënshkroi një Memorandum...më shumë
Tryezë Diskutimi me Zyrtarë nga Sektori FinanciarMbrojtja e të dhënave në sektorin financiar, specifikat, masat e sigurisë, aspektet ndërkombëtare të të dhënave financiare; përfshirja e palëve...më shumë
Mbikëqyrës të Agjencisë po Marrin Pjesë në Konferencën e 18-të të Autoriteteve për Mbrojtjen e të Dhënave Personale të Evropës Qendrore dhe Lindore në SarajevëMbikëqyrës të Agjencisë po Marrin Pjesë në Konferencën e 18-të të Autoriteteve për Mbrojtjen e të Dhënave Personale të Evropës...më shumë
Lajme: 192

Na ndiqni ne Twitter