Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Kryetari i Komunës së Kaçanikut Mirëpret Trajnimin e Zyrtarëve të tij nga Agjencia rreth Përpunimit të të Dhënave PersonaleNë dy takime të ndara në zyrat e Komunës së Kaçanikut, përfaqësues të Agjencisë takuan Kryetarin z. Besim Ilazi dhe katër drejtorë...më shumë
Agjencia dhe Autoriteti i Ujësjellësit Rajonal ‘Prishtina’ të Gatshme për të Thelluar Bashkëpunimin NdërinstitucionalTakimi ndërmjet Drejtorit të Përgjithshëm z. Bujar Sadiku dhe Kryeshefit Ekzekutiv z. Ilir Abdullahu është zhvilluar në kuadër të bashkëpunimit...më shumë
Takim Bashkërendues Midis Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë z. Bujar Sadiku dhe zv. Ministrit të MPB-së z. Nehat Mustafa Njoftimi për ndryshimet e pritshme ligjore, kompetencat e reja, zëvendësimi i përfaqësuesit të Agjencisë në grupin punues për hartimin e Strategjisë...më shumë
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Merr Pjesë në Konferencën ‘Mbrojtja e të Drejtave të Njeriut në Epokën Dixhitale’Paraqiten të arriturat e Agjencisë për periudhën pesëvjeçare të funksionimit të saj si institucion i vetëm i pavarur në mbrojtjen e të drejtave...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter