Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Agjencia Udhëzon 25 Shkolla rreth Kamerave të Sigurisënë Komunën e Prishtinës, Agjencia takoi drejtorët e njëzetepesë shkollave të Prishtinës për t’u dhënë informacione më të...më shumë
Thellohet Bashkëpunimi me Autoritetin Italian të Mbrojtjes së të Dhënave PersonaleNë saje të memorandumit të bashkëpunimit me autoritetin homolog italian, Agjencia realizoi vizitën e parë studimore në këtë shtet, me qëllim të...më shumë
Kryetari i Komunës së Kaçanikut Mirëpret Trajnimin e Zyrtarëve të tij nga Agjencia rreth Përpunimit të të Dhënave PersonaleNë dy takime të ndara në zyrat e Komunës së Kaçanikut, përfaqësues të Agjencisë takuan Kryetarin z. Besim Ilazi dhe katër drejtorë...më shumë
Agjencia dhe Autoriteti i Ujësjellësit Rajonal ‘Prishtina’ të Gatshme për të Thelluar Bashkëpunimin NdërinstitucionalTakimi ndërmjet Drejtorit të Përgjithshëm z. Bujar Sadiku dhe Kryeshefit Ekzekutiv z. Ilir Abdullahu është zhvilluar në kuadër të bashkëpunimit...më shumë
Lajme: 192

Na ndiqni ne Twitter