Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Agjencia dhe Autoriteti i Ujësjellësit Rajonal ‘Prishtina’ të Gatshme për të Thelluar Bashkëpunimin NdërinstitucionalTakimi ndërmjet Drejtorit të Përgjithshëm z. Bujar Sadiku dhe Kryeshefit Ekzekutiv z. Ilir Abdullahu është zhvilluar në kuadër të bashkëpunimit...më shumë
Takim Bashkërendues Midis Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë z. Bujar Sadiku dhe zv. Ministrit të MPB-së z. Nehat Mustafa Njoftimi për ndryshimet e pritshme ligjore, kompetencat e reja, zëvendësimi i përfaqësuesit të Agjencisë në grupin punues për hartimin e Strategjisë...më shumë
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Merr Pjesë në Konferencën ‘Mbrojtja e të Drejtave të Njeriut në Epokën Dixhitale’Paraqiten të arriturat e Agjencisë për periudhën pesëvjeçare të funksionimit të saj si institucion i vetëm i pavarur në mbrojtjen e të drejtave...më shumë
Agjencia Merr Pjesë në Shënimin e Bashkëpunimit Teknik Midis FSDK dhe BERZHNë konferencën e organizuar nga Fondi i Sigurimit të Depozitave në Kosovë për shënimin e bashkëpunimit teknik me BERZH për zhvillimin e sistemit për...më shumë
Lajme: 185

Na ndiqni ne Twitter