Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Mbikqyrësi i Agjencionit Shtetëror për Mbrojtjen e të Dhënave Personale z.Ruzhdi Jashari realizoi sot takimin me zëvendësministrin e Ministris së Administrimit dhe Pushtetit Lokal z.Rifat KrasnicPrishtinë, 20 prill 2012-Mbikqyrësi z.Jashari dhe zëvendesministri z.Krasnic diskutuan për marrëdhenjet dhe bashkpunimin në mes të këtyre dy institucione.më shumë
Përkohësisht ndalohen vëzhgimet me kamera të ansamblit ‘Shota’Agjencia vendosë që Ansambli “Shota” të ndalojë përkohësisht vëzhgimet me kamerë; të largohen menjëherë kamerat e vendosura në...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter