Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Agjencia Trajnon Prokurorët rreth Përpunimit të të Dhënave PersonaleMe kërkesë të Akademisë së Drejtësisë, ASHMDHP zhvilloi trajnim njëditor për gjashtëmbëdhjetë prokurorë të rinj lidhur me kriteret...më shumë
Komunikatë Lidhur me Rastin e Hedhjes së Kartelave Identifikuese të Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.Pas shqetësimeve të ngritura në mediume lidhur me hedhjen e disa kartelave identifikuese të veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e që...më shumë
Qytetarët Vetëdijesohen rreth Privatësisë me Ekspozitë PikturashPërmes një ekspozite pikturash me temën e porositur ‘Privatësia e Shkelur’, në bashkëpunim me MASHT dhe Fakultetin e Arteve, ASHMDHP synon vetëdijesimin e...më shumë
Mbahet Konferenca mbi Sigurimin e Privatësisë së Votës dhe Shënimeve të VotuesveBashkëpunimi i Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale me Komisionin Qendror Zgjedhor është thelbësor për ruajtjen e...më shumë
Lajme: 192

Na ndiqni ne Twitter