Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Komunikatë Lidhur me Rastin e Hedhjes së Kartelave Identifikuese të Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.Pas shqetësimeve të ngritura në mediume lidhur me hedhjen e disa kartelave identifikuese të veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e që...më shumë
Qytetarët Vetëdijesohen rreth Privatësisë me Ekspozitë PikturashPërmes një ekspozite pikturash me temën e porositur ‘Privatësia e Shkelur’, në bashkëpunim me MASHT dhe Fakultetin e Arteve, ASHMDHP synon vetëdijesimin e...më shumë
Mbahet Konferenca mbi Sigurimin e Privatësisë së Votës dhe Shënimeve të VotuesveBashkëpunimi i Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale me Komisionin Qendror Zgjedhor është thelbësor për ruajtjen e...më shumë
ASHMDHP Rregullon Çështjen e Kamerave në Autobusët e Rinj të Trafikut Urban Kamerat e instaluara nëpër autobusët e Trafikut Urban nuk duhet të përbëjnë shqetësim për udhëtarët. Në takimin e sotëm,...më shumë
Lajme: 187

Na ndiqni ne Twitter