Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
KONKURS - Për zgjedhjen Komisionerit të Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave PersonaleKuvendi i Republikës së Kosovës, në bazë të Ligjit nr. 06/L-082 për Mbrojtjen e të Dhënave Personale rishpall:K O N K U R SPër zgjedhjen Komisionerit...më shumë
Njoftim për Publikun - Deklaratë e Përbashkët e Anëtarëve të „Initiative 20i7“Përfaqësuesit e autoriteteve të pavarura mbikëqyrëse për mbrojtjen e të dhënave personale nga Bosnja e Hercegovina, Mali i Zi, Kroacia, Kosova, Maqedonia e...më shumë
MBAHET KONFERENCA - ‘BASHKËPUNIMI NDËRSHTETËROR – NDIKIMI NË KOMUNITETIN E BIZNESIT TË JASHTËM’Sot, në ambientet e Hotelit 'Sharr' në Prevallë, Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizoi një konferencë, e cila iu...më shumë
Nënshkruhet Marrëveshje Bashkëpunimi midis Agjencisë dhe Autoritetit Homolog të TurqisëKosova është vendi i parë, me të cilin Turqia, përmes autoritetit të saj përkatës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në fushën e...më shumë
Lajme: 194

Na ndiqni ne Twitter